Skip to main content


Techvia søger en kompetent automationsingeniør med erfaring i PLC programmering

Du vil som Techvias nye automationsingeniør skulle løse opgaver indenfor vores forskellige forretningsområder. Vi har primært fokus på projektorienterede opgaver, hvor vi i samarbejde med vores kunder analyserer, designer og udvikler deres idéer til færdige løsninger.

Opgaverne løses på vores kontor i Lystrup eller on-site hos kunden.

Ved Techvia arbejder vi i høj grad med frihed under ansvar, hvilket medfører en stor grad af selvstændighed i forbindelse med opgaverne – dog stadig med gode muligheder for at sparre med de andre kollegaer og arbejde i projektteams.

Jobbet indeholder

Som automationsingeniør hos Techvia får du mange spændende og varierende opgaver. Du er med i hele processen og vil indgå i vores team med opgaver inden for PLC, SCADA og HMI-programmeringen samt test, indkøring og dokumentation heraf.

Kvalifikationer

Du brænder for at tilegne dig ny viden og ser hellere udfordringer end problemer. Du er i stand til at overskue komplekse processer og kan omsætte det effektivt til struktureret programmering.

Herudover opfylder du flere af nedenstående kvalifikationer:

  • Uddannet ingeniør eller maskinmester er at foretrække (men såfremt den rigtige kandidat med anden baggrund byder sig, vil dette også kunne føre til en ansættelse).
  • Minimum 3-5 års erfaring fra branchen med programmering, test, indkøring og dokumentation heraf.
  • Du mestrer de mest gængse programmeringssprog.
  • Erfaring med forskellige PLC platforme; primært Allen Bradley, Siemens og Schneider.
  • Du er serviceminded, kundeorienteret og kan bidrage med sparring i både interne og eksterne projekter.

Techvia tilbyder dig

Techvia er en moderne arbejdsplads med en flad ledelsesstruktur; tonen er uformel, og vi taler i øjenhøjde med både kollegaer og kunder. Vi værdsætter humor og en god stemning, som gør det sjovt at gå på arbejde. Vi har et godt kollegialt sammenhold både på kontoret og til sociale arrangementer efter fyraften. Som medarbejder i Techvia vil du få en ansvarsfuld stilling i en spændende virksomhed i sund udvikling og vækst. For den rette kandidat vil der være rig mulighed for faglig og personlig udvikling. Vi har firmapensionsordning med dertilhørende sundhedsforsikring, og der er mulighed for at deltage i en frokostordning.

Om Techvia

Techvia er en kendt og væsentlig spiller på markedet indenfor automation og robotteknologi. Vores mission er at hjælpe virksomheder med at automatisere og effektivisere deres produktion ved at levere dynamiske løsninger, know how og teknologi, der sikrer virksomhederne – også på lang sigt. Firmaet blev grundlagt i 2004 (under andet navn) og er vokset støt over årene. I sommeren 2021 blev ledelsens tre virksomheder fusioneret under det nye navn TECHVIA, hvormed alle vores unikke kompetencer fra virksomhederne blev kombineret i én stærk forretning med gode vækstmuligheder til fordel for kunder og ansatte. Vi er ansvarsbevidste og går med høj faglighed praktisk til opgaverne. Vi er drevet af nysgerrighed og en evig stræben efter at få ting til at lykkes. Det kan kun lade sig gøre ved en grundig afdækning af vores kunders problemstillinger og dedikeret arbejde mod den løsning, som vi aftaler at levere.

Vil du være en del af holdet?

Du kan få yderligere information ved at kontakte Nikolaj Klopp Hansen på telefon +45 4095 8443

Ansøgning med CV sendes til: info@techvia.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og der afholdes løbende samtaler.