Robotter Generelt

Techvia har mange års erfaring i robotteknologi, hvor de løste opgaver spænder fra optimering og udvidelser af eksisterende robotceller til komplette leverancer af nye robotceller. Vi integrerer robotter i alle typer industrier og har erfaring med konventionelle håndterings- og palleteringsopgaver samt avancerede løsninger, hvor robotten udfører væsentlige dele af en proces. Integreret 2D-vision indgår ofte i vores løsninger for at lokalisere emner, men også i forbindelse med kvalitetskontrol.

Cobots eller kollaborative robotter er mindre robotter, som kan arbejde sammen med mennesker uden indhegning, hvilket i mange tilfælde er en kæmpe gevinst. Cobots arbejder af sikkerhedsmæssige årsager langsommere end konventionelle industrirobotter, men er simplere og mere intuitive at programmere og konfigurere. Derfor er kollaborative robotter også billigere at idriftsætte og vedligeholde.

Kontakt TechVia for en gennemgang af jeres produktion med henblik på optimering via automatisering og robotteknologi.

Industrirobotter

Når du vælger en industri robotløsning hos TechVia, vælger du også en solid og holdbar investering i din virksomhed.

Cobots

En kollaborativ robot er en automatisk styret enarmet hjælper, der selvstændigt kan udføre en opgave ved hjælp af programmer.

Vision

En robot er i udgangspunktet blind, men med 2D og 3D Vision kan dette ændres.

Integration

Robotceller har ofte relevante data i forhold til en virksomheds KPI og OEE tal.

Konsulentydelser

Vi yder en kompetent og yderst fleksibel service til alle kunder.

Referencer

Se hvilke virksomheder vi har hjulpet.