En solid og holdbar investering

Industrirobotter har siden 1961 været at finde rundt om i diverse produktioner. I Danmark var der i 1990 omkring 500 industrirobotter og i dag er det anslået, at der er omkring 10.000 industrirobotter.

En industrirobot er en automatisk styret enarmet hjælper, der selvstændigt kan udføre en opgave i et afgrænset område ved hjælp af programmer. Kendetegnene ved en industrirobot er, at den kan arbejde hurtigt og præcist, uanset om den skal løfte helt små ting som bolte eller om det f.eks. er en bil, som vejer flere ton. Industrirobotter er også meget robuste og har mekaniske og elektriske komponenter, som sikrer en meget lang levetid. Et andet kendetegn ved en industrirobot er den sikkerhed, der er omkring den. Eftersom en industrirobot arbejder med høj kraft, er der en risiko forbundet med at være i nærheden af den. Derfor skal industrirobotter altid være hegnet inde, eller på anden måde skal det sikres, at en robot ikke kan bevæge sig, imens personer er nær dens arbejdsområde.

Når du vælger en industri robotløsning hos TechVia, vælger du også en solid og holdbar investering i din virksomhed. Vi hos TechVia har leveret industrirobotter til mange forskellige industrier, dette betyder, at vi er gode til at forstå og imødekomme netop dine behov.

Den rette robot til din virksomhed

En industrirobot vil kunne hjælpe din virksomhed med at løse arbejdsopgaver såsom håndtering, bearbejdning, montage, svejsning, overfladebehandling og palletering. Derudover vil en industrirobot gavne arbejdsmiljøet, og den vil være med til at sikre konkurrenceevnen for din virksomhed. Flere steder har vi hos TechVia hjulpet virksomheder med at tage dele af deres produktion tilbage til Danmark, da virksomhederne, på grund af industrirobotter, kan løse arbejdsopgaver mere effektivt, billigere, spare transport, sikre knowhow og forbedre virksomhedernes supply chain.

Når din virksomhed skal ud og vælge en industrirobot, er det vigtigt at vælge den rette robot. TechVia kan hjælpe din virksomhed med at finde frem til den rette robot ud fra netop de krav, du stiller. Her tager vi højde for robottype, rækkevidde, placering, værktøj, hastighed og sikkerhed, men også andet udstyr såsom styretavler, manipulatorer, rensestationer, automatisk værktøjsskift, lydisolering, fiksturer, vision udstyr, scannere, pneumatiske- og hydrauliske komponenter.

Hos TechVia har vi både testrobotter og simuleringsprogrammer lige ved hånden, hvilket gør os i stand til hurtigt at kunne gå fra idé til konkret løsning.

Kontakt os