Techvia grundlagt i 2004

Techvias historie starter i 2004, hvor Nikolaj Klopp Hansen grundlægger NH Technology ApS. Virksomheden vokser støt over årene, og i 2014 stiftes Nordisk Automation Aps i partnerskab med Leif Burgdorf. Nordisk Automation har, i modsætning til NH Technology, fokus på robotteknologi.

Som årerne går, kommer flere medarbejdere til, og pr. 1 juli 2021 besluttes det at fusionere NH Technology med Nordisk Automation og Automation Consult. Herved kombineres vores unikke kompetencer fra de tre virksomheder, hvilket giver acceleration for vores vækst til fordel for kunder og ansatte. Peter Granlie er ved samme lejlighed indtrådt i ejerkredsen og ledelsen, og Techvia fortsætter missionen med at udvikle intelligente automationsløsninger til industrien.

Se vores kompetencerKontakt os

Ansvarsbevidste medarbejdere med høj faglighed

Vores medarbejdere er ansvarsbevidste og går med høj faglighed praktisk til opgaverne. De er drevet af nysgerrighed og en evig stræben efter at få ting til at lykkes. Det lader sig kun gøre, ved en grundig afdækning af vores kunders problemstillinger og dedikeret arbejde mod den løsning som vi aftaler at levere.

Vi udfører alsidige opgaver

Vi udfører mange alsidige opgaver for vores kunder – alt fra konceptudvikling til rådgivning, produktion, projektledelse, fejlfinding, dokumentation, indkøring og uddannelse. Techvia kan også varetage udviklingsprojekter for virksomheder, der ikke selv har ønske om eller ressourcer til at drive dette. Vi er geografisk placeret i Aarhus Nord (Lystrup). Her har vi kontor, værksted, montagehal samt test- og lagerfaciliteter.

Techvia er kåret til Gazelle virksomhed 2016!

Dagbladet Børsen har kåret Techvia som Gazelle virksomhed 2016.

Hos Techvia er vi meget stolte over udnævnelsen. At vi modtager Børsens Gazelle er dog ikke kun en anerkendelse af Techvias arbejde men lige så meget en anerkendelse af vores kunder og samarbejdspartnere, som tror på os og det arbejde, vi leverer.

Vi vil gerne sige tak til alle vores kunder, der bidrager til vores vækst og succes. Vi vil bestræbe os på at fortsætte den positive udvikling.

Hvert år kårer Dagbladet Børsen en række Gazellevirksomheder i dansk erhvervsliv. Prisen uddeles til virksomheder, der de seneste fire år har haft positiv vækst i omsætning eller bruttoresultat – og samlet set har fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.

Læs mere om Gazelle prisen her