Kollaborative robotter

Kollaborative robotter, også kendt som Cobots, har eksisteret i mere end 20 år, men det er først de seneste år, at teknologien for alvor er blevet en vigtig samarbejdspartner i industrien.

En kollaborativ robot er en automatisk styret enarmet hjælper, der selvstændigt kan udføre en opgave ved hjælp af programmer, som let kan justeres af brugeren. Kollaborative robotter skal modsat industrirobotter ikke hegnes ind. Dette skyldes, at en kollaborativ robot ikke arbejder ved en lige så høj hastighed, den kan heller ikke løfte lige så tunge genstande som industrirobotten. Til gengæld er det muligt at flytte en sådan robot rundt på din virksomhed og drifte med den imens personer arbejder omkring, eller med den.

Hos TechVia vil vi hjælpe din virksomhed i mål således, at du står tilbage med en holdbar og solid løsning. Vi hos TechVia stræber efter at imødekomme netop dine behov og ønsker, når du skal investere i en kollaborativ robot.

Mobil Cobot-løsning

Hos Techvia bruger vi meget tid på at sætte os ind i kundernes behov og trends i markedet.
Hvilket også er grunden til, at vi har udviklet en mobil cobot-løsning.

Nøgleordene for vores mobile cobot-løsning er modularitet, kvalitet og effektivitet.
Vores mobile cobot-løsning gør, at I som kunder hos Techvia nemt og hurtigt kan få en all-in-one cobot,
som kan løse alt fra simpel bearbejdning til bin-picking med 3D-Vision.

Modulariteten i produktet sætter jeres behov i centrum, så uanset om der ønskes en mindre vogn,
vision til at detektere emner eller specialfremstillet værktøjer til robotten,
så vil vores mobile cobot-løsning altid kunne imødekomme jeres behov.

Vi har hos Techvia samarbejde med Fanuc og Hanwha, hvilket giver jer som kunder muligheden for, at få en robot som passer til jeres behov.

Kontakt os

Den rette robot til din virksomhed

En kollaborativ robot vil kunne hjælpe din virksomhed med at løse arbejdsopgaver såsom håndtering, bearbejdning, montage, svejsning, overfladebehandling og palletering. Derudover vil en kollaborativ robot gavne arbejdsmiljøet, og den vil være med til at sikre konkurrenceevnen for din virksomhed. Flere steder har vi hos TechVia hjulpet virksomheder med at tage dele af deres produktion tilbage til Danmark, da virksomhederne, på grund af kollaborative robotter kan løse arbejdsopgaver mere effektivt, billigere, spare transport, sikre knowhow og forbedre virksomhedernes supply chain.

Når TechVia hjælper med at finde den rette kollaborative robot, hjælper vi med at se på andre muligheder for robotten i din virksomhed, og på det grundlag vælger vi det rette værktøj og den rette robot til flere opgaver. At robotten kan benyttes flere steder i forbindelse med forskellige opgaver, sikrer den bedste investering og bidrager til at gøre din virksomhed mere omstillingsparat.

Hos TechVia har vi både testrobotter og simuleringsprogrammer lige ved hånden, hvilket gør os i stand til hurtigt at kunne gå fra idé til konkret løsning.