Styretavler

Techvia leverer styretavler til de fleste automations- & produktionsanlæg.

Med fokus på brugervenlighed gør vi det komplicerede enkelt, så styretavlerne sikrer effektivitet uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Vi har stor erfaring i at levere avancerede styretavler til stort set alle former for industri- og produktionsvirksomheder.

Vores erfarne medarbejdere sætter sig ind i kompleksiteten i jeres produktion, identificerer jeres behov, krav og ønsker og udvikler en styretavle, som fremtidssikrer jeres konkurrenceevne.

Vores styretavler spænder fra mindre betjeningspaneler på maskiner til store, avancerede integrerede netværk i moderne industrielle produktionsanlæg.

Vi leverer udelukkende styretavler, som lever op til gældende nationale og internationale lovkrav og standarder samtidig med, at vi udfører en række omfattende test, så du får styretavler med maksimal driftssikkerhed af højeste kvalitet.

Alle tavler opbygges med anerkendte komponenter efter vores kunders specifikationer og ønsker, og vi deltager gerne allerede fra projektstart med rådgivning. Det sikrer styretavler af høj kvalitet og en problemfri service samt eventuel udvidelse.

Vi projekterer selv vores styretavler og installationer og sikrer dermed en sammenhæng mellem software og hardware.

Den rette dokumentation

Hos Techvia udarbejder vi vores elektriske dokumentation i PC Schematic.

Flere års arbejde med PC Schematic giver os indgående kendskab til softwaren og dets muligheder. Dette sikrer en ensartet og veludført dokumentation på jeres elektriske tavler og systemer. Elektrisk dokumentation udført af Techvia i PC Schematic giver kunden de rette værktøjer til fejlsøgning på anlægget samt oversigt over brugte komponenter til bestilling af reservedele. En godt udarbejdet dokumentation danner det bedste grundlag for fremtidige vedligehold og udvidelser af jeres system.

Techvia tilbyder i samarbejde med PC Schematic tegningsservice. Med tegningsservice håndterer Techvia opgaver i form af nytegning og vedligehold af din elektriske dokumentation.

Techvia tilbyder totalentrepriser på enhver opgave i forbindelse med automation.

Kontakt os