Design og installation

TECHVIA har mange års erfaring med design og installation af kontrol- og overvågningsudstyr. Vi kan fra starten af et projektforløb bidrage med flere vigtige kompetencer såsom system arkitektur, netværksopbygning, dokumentation samt integration til tredje-part systemer mv.

Tavlekonstruktion

TECHVIA leverer styretavler til de fleste automations- & produktionsanlæg.

Med fokus på brugervenlighed gør vi det komplicerede enkelt, så styretavlerne sikrer effektivitet uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Vi har stor erfaring i at levere avancerede styretavler til stort set alle former for industri- og produktionsvirksomheder.

Vores erfarne medarbejdere sætter sig ind i kompleksiteten i jeres produktion, identificerer jeres behov, krav og ønsker og udvikler en styretavle, som fremtidssikrer jeres konkurrenceevne.

Vores styretavler spænder fra mindre betjeningspaneler på maskiner til store, avancerede integrerede netværk i moderne industrielle produktionsanlæg.

Vi leverer udelukkende styretavler, som lever op til gældende nationale og internationale lovkrav og standarder samtidig med, at vi udfører en række omfattende tests, så du får styretavler med maksimal driftssikkerhed af højeste kvalitet.

Alle tavler opbygges med anerkendte komponenter efter vores kunders specifikationer og ønsker, og vi deltager gerne allerede fra projektstart med rådgivning. Det sikrer styretavler af høj kvalitet og en problemfri service samt eventuel udvidelse.

Vi projekterer selv vores styretavler og installationer og sikrer dermed en sammenhæng mellem software og hardware.

Kontakt os

Kurser

Vi tilbyder kurser til de kunder, der ønsker at forbedre deres tekniske kompetencer indenfor alt fra generel forståelse af vibrationsanalyse til mere avancerede niveauer.

Kurserne er typisk opdelt i følgende:

  • Classroom – Hvor vi typisk benytter Bently Nevada´s to europæriske kompetencecentre i enten Firenze (Italien) eller Bergen (Norge)
  • Remote Learning – Online kursus med undervisning af Bently Nevada´s specialister fra hele verden. Tilbydes i forskellige tidszone.
  • eLearning – Som giver adgang til online bibliotek med video tutorials, der omhandler alle Bently Nevada´s produkter.

Se mere på https://bentlytraining.com/

Diagnostisering

Vi trækker på Bently Nevada´s mere end 60 års erfaring som værende state-of-the-art industriel leder. Det betyder, at vi en lang række af specialister og eksperter placeret i store dele af verden, der med garanti kan tilbyde præcis den assistance, som kunderne behøver. Kontakt os uforpligtende, hvis du vil have vores syn på sagen.

Serviceaftale

Med en SSA aftale (Supporting Services Agreement) kan vi tilbyde en kundetilpasset serviceaftale, der f.eks. kan være en kombination af Onsite service, diagnose via fjernadgang eller rapport-generering. Serviceaftalen tager udgangspunkt i kundes behov og tilpasses herefter.

Endvidere kan vi med Bently Connect tilbyde en løsning, hvor vi hoster alt data i ”Skyen”, således at kunden ikke selv behøver at vedligeholde server, software mv.