Dygtige ingeniører og specialister

Techvia består af et team af dygtige ingeniører og specialister, der alle yder en kompetent og yderst fleksibel service til alle vores kunder. Vi kan tilbyde hjælp til design, implementering, idriftsættelse og dokumentation på konsulentbasis, hvor vi indgår i kundens organisation over en kortere eller længere periode. Vi kan hidkaldes i spidsbelastningsperioder for at aflaste afdelingen, eller som specialister i designfasen, hvor vi kan komme med gode ideer baseret på mange års “hands on” erfaring. En af de store fordele ved at benytte vores konsulenter er, at vi har fuld fokus på kundens opgave, hvilket giver en tilfredsstillende og kost-effektiv løsning. Den fysiske placering af konsulenten kan være on-site hos kunden eller på vores adresse i Aarhus N.

Kontakt os

For de kunder, der skulle ønske det, kan vi udover konsulentydelsen også tilbyde projekthoteller. Ved at benytte vores faciliteter, kan vi tilbyde vores kunder, at deres projekter gennemføres på vores adresse. Dette giver kundens medarbejdere mulighed for at deltage i projektgennemførelsen i tæt samarbejde med vores konsulenter.

Vores erfaring viser, at man herved kan reducere omkostningerne samt at projektet får fuld opmærksomhed igennem hele udviklingsprocessen.

Projekthotellet kan tilbyde følgende:

  • Kontor, mødelokaler, internet, printer mv.
  • Tavle- og elektronikværksted
  • Værksted for mekanisk bearbejdning
  • Montagehal
  • Lager